Skaffa dig en PS3:a!

Äger du en Playstation 3? Då kan du skatta dig lycklig; PS3:an är en alldeles förträfflig konsol som fortfarande håller för att leverera spelglädje. Skulle du inte ha en sådan i din ägo, varför inte införskaffa en begagnad?

Mycket för slantarna

Nya Playstation 5 ser förstås häftig ut och föregångaren PS4 är mycket kompetent. Men sett till utförandet är PS3 nästan lika bra som sin efterträdare – och den kostar framförallt mycket mindre. Det är definitivt inte en konsol att skämmas för. Här finns mängder av roliga och välgjorda spel som du dessutom kan få tag på till en billig peng på begagnatmarknaden. Spel som Minecraft, Star Wars med flera fungerar utmärkt på denna spelmaskin – och är du på jakt efter prylar som har med dessa storsäljande teman att göra ska du absolut besöka https://gameloot.se/ med flera på nätet!

En Playstation 3-konsol är inte svår att få tag på som begagnad. Det är heller inte särskilt svårt att hitta ett välskött exemplar till ett bra pris. Många gånger säljs dessutom själva konsolen tillsammans med roliga och nödvändiga tillbehör – samt inte sällan en uppsättning spel. Många som säljer sin gamla konsol orkar inte sälja konsol, prylar och spel separat utan väljer att paketera alltihop. Kika exempelvis på sajter som Tradera och Blocket, så har du mycket att välja bland. Ibland kan du göra riktiga fynd, särskilt när det handlar om budgivning. Det händer också att det går att hitta intressanta objekt på en vanlig loppis. Begagnade spel till din PS3 kan du hitta för så lite som ett par tior och uppåt.