Indiespel som är värda att kolla in

 

Det släpps ständigt nya indiespel vilket gör att det kan vara svårt att veta vilka som är värda att prova på. Här kan du därför hitta ett par tips på indiespel som är värda att kolla in.

Clustertruck

Clustertruck är ett spel i otroligt snabbt tempo där du helt enkelt ska ta dig till slutet av nivån genom att hoppa mellan taken på olika lastbilar. Trots att spelet börjar enkelt så eskalerar det i snabb takt tills du hoppar mellan laserstrålar, fallande byggnader och explosioner för att nå nästa lastbil som förövrigt åker på en väg 50 meter under dig i en helt annan riktning. Om du tycker att det lät actionpackat så är det bara förnamnet, kolla in Clustertruck om du vill ha en snabb och explosiv spelupplevelse.

Owl boy

Owl boy är ett spel som är utformat i en klassisk 8-bit stil och som även erbjuder en spelupplevelse som påminner en hel del om den eran. Spelet tog närmare 9 år att utveckla och släpptes i slutet av 2016. Du kan läsa mer om owl boy här men det är helt klart ett spel som är värt att kolla in om du saknar 90-tals spel.