Battle for Azeroth

For The Horde! Skriker en sida. For The Alliance! Skriker den andra. Blizzard har varit en spelutvecklare utan dess like. Visst det finns andra spelutvecklare som också har förändrat vår spelhistoria men att släppa ett spel där människor betalar månadsvis för att njuta av den. Det var ett unikt drag och det lyckades de väldigt bra med. Vi har följt resan med The Horde och The Alliance sedan 2001. Det har varit ett virtuellt äventyr som har erbjudit möjligheter till många olika spelstilar. World of Warcraft har förändrats genom åren och alla expansioner har erbjudit sitt specifika innehåll, Pandaria gav oss Chen, The Lich King var besegrad till och med Sargeras har försökt anfalla Azeroth. Nu är det snart dags att gå till ursprunget av spelet, ett krig för Azeroth och dess resurser, The Horde eller The Alliance, vem hejar du på?

kille spelar på ett ställe

Snart kommer vi att se spelare som går in i en virtuell verklighet som fokuserar på vilka ska erövra världen och vinna dess resurser. Detta kommer att vara så spännande, så fylld av utmaningar, av olika scenarier att det inte vore en dum idé att kolla efter Kontorshotell Stockholm. Hyra ett sådant ställe, sätta upp ett par datorer, ringa några vänner och ge sig i den virtuella utmaningen att vinna kriget. Expansionen är snart här och många har nog redan förbeställt eller köpt spelet online. Nu efter att Legionen har besegrats, finns fienderna kvar i Azeroth. Både The Alliance och The Horde har förlorat mycket och kriget som är snart här kommer att vara avgörande. Vem kommer att leda sina trupper bäst, Sylvanas the Bansheen Queen och nuvarande ledare för The Horde eller Audin Wrymm som blev den nya ledare för The Alliance efter sin faders död. Det återstår bara att snacka ihop sig med vännerna och låta sig fångas av allt nytt som spelet har att erbjuda. Från PVE innehåll där man behöver tänka strategiskt och lära sig alla kommande events och bossar, till ett riktigt roligt PVP-spel där man kan mätta upp sig med andra spelare för att se vem är bäst på sin karaktär.

Njut av allt nytt som Battle of Azeroth erbjuder

Använd tangetbordet för spelet

Det är inte långt kvar. Det är cirka två månader, releasedatumet är satt till 14:e augusti. Snart kommer vi se mer och mer av den fantastiska expansionen, snart ska vi få smaka på allt som Blizzard har utvecklat i spelet, uppleva nya miljöer, nya spelteknik, höra ny musik, se nya design, spela nya karaktärer, döda nya monster, starta nya uppdrag eller kedjeuppdrag och få ut det absolut bästa från dem. Det är med spänning som många kommer att åka runt Kul Tiras, The Alliance kungarike där du hittar Tiragarde Sound, Druvstar och Stormsong Valley. Andra kommer nog att gå sin väg till Zandalar, The Hordes kungarike, där Zuldazar, Nazmir och Vol’Dun väntar. Är du helt ny oroa dig inte, spelet erbjuder möjligheter att gå upp de nivåer du behöver för att njuta av den nya expansionen, samt ett brett utbud av karaktärer och klasser. Bli en krigare, en magiker, en trollkarl, en paladin, spela som raser som människa, troll, goblin, tauren eller draeni. Bygg dina egna fort, skydda de och gå ut i krig för att bli mästaren. Både The Alliance och The Horde behöver alla soldater de kan få.